DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Dovolím si Vás seznámit se svojí konstrukcí bipolárního vejce.

Původně mělo jít jen o bipolární vaginálku, ale když jsem obdržel polotovary (odměrky), a zjistil jsem kolik volného místa by zůstalo uvnitř nevyužito, rozhodl jsem se vybavit ji i vibracemi.

Použité jsou dvě odměrky na kávu, soustružený mezikus ze silonu a elektromotorek s dětského modelu vrtulníku. Dále kabel k telefonu a samolepící měděná páska. Dutinky pro připojení běžných 2mm pinů jsou modelářské.

Z odměrek jsem opatrně odlomil držátka, která jsou naletována mosazí. Zbytky mosazi jsem odstranil gumovým leštícím kotoučkem se stopkou, upnutým do akuvrtačky. Zárověň jsem upravil hranu, která není ostrá, ale přece jen mírně vystouplá po lisování. Odměrky jsou z kvalitního materiálu o tloušťce asi 1.5mm. Do jedné odměrky jsem vyvrtal díru pro přívodní kabel a stopkovou bruskou jsem zdrsnil vnitřní okraj v místě budoucího lepeného spoje.

Potom jsem si nechal vyrobit mezikus mezi obě polokoule. Myslím že silon je plně postačující materiál a výrobek nebudí v žádném obráběči sebemenší podezření ohledně jeho použití :-))))).

Vnitřní otvor v mezikusu je zvolen s ohledem na použitý motorek, v mém případě 20mm. Následně jsem otvor upravil pilníčkem tak, aby v do něho šel motorek těsně zasunout.

Excentr jsem vyrobil z kulatiny o průměru 10mm ze které jsem uřízl asi 6mm kousek. Navrtání díry 2mm mimo střed a nasazení na hřídelku bylo dílem okamžiku. Potom nastalo hledání vhodné hmotnosti excentru, a jeho úprava obrušováním, v závislosti na měření odebíraného proudu. S ohledem na použitý motorek a jeho konstrukci jsem zvolil jako max. proud kolem 2A.

Vibrační jednotka je napájena ovladačem z vibračního mini vejce čínské výroby. Napájení dvěma AAA články. Pro použití doporučuji kvalitní dobíjecí články NiMh, nebo alespoň kvalitní alkalické baterie.

Po ověření funkce vibrační jednotky jsem na další dvě žíly telefoního kablíku naletoval asi 3cm dlouhé kousky samolepicí měděné pásky. Toto řešení bylo použito kvůli problematickému spojení přívodnich vodičů s nerezovými materialy. Na kabelu jsem udělal suk a prostrčil ho otvorem v polokouli. Otvor jsem utěsnil silikonovým tmelem. Po jeho vulkanizaci jsem přikročil k vlastnímu sestavení. Nalepení vodivé pásky do polokoulí, nanesení dobře rozehřátého lepidla z tavící pistole na mezikus a nasazení polokoule. Lepidlo je třeba nanést na silonový mezikus a rychle přimáčknout kovový kus. Lepidlo, které vyhřezne ven, odstraním až po jeho stuhnutí. Stejně postupuji i s druhou polovinou. Po ztuhnutí lepidla jsem odstranil zbytky, a pro klid duše mé partnerky jsem navrtal do polovin po jednom otvoru 1,6mm do každé poloviny. V kovu je otvor rozřířen na 2mm a zahlouben 4mm vrtákem. Pro nerezové šroubky M2 se zapuštěnou hlavou není třeba do silonu řezat závit, šroubek si jej vytvoří při zašroubování sám.

Potom jsem jen pomocí gumového leštícího kotouče doladil spoje a následně přeleštil filcovým kotoučkem za použití leštící pasty Silichrom.

Použití je snad všeobecně známo a s mým letitým TENS Epix XL funguje jako výborná ES. Znatelně jsou cítit kontrakce. Rozměry 40 x 52 mm.

 

 

---------------------------------------

POZN.administrace: až zjistím, jak se ty obrázky zobrazej, hned to udělám... zatím to berte takhle. Díky za pochopení. *santaFreud*

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 155 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 155

Nejnovější uživatelé

  • 11591159altara
  • monk
  • Nicoletta02
  • G45HRLE5 www.yandex.ru fdgfjkghiluy
  • IvaVin