DEV...ELeferno

tady se pracuje. Kurva, fakt těžce se tu pracuje. Ale už to mám skoro hotový.Lz.

Tak i v tomhle úplně novém sklepě se usídlil časožrout (Chronofagos vorax Tormansi). Nejméně jeden. A pokud je opravdu jen jeden, je neuvěřitelně žravý a výkonný. Chvíli po tom, co jsem rozbalil a oloupal kotě a přesvědčil ho, že poloha s kolínky cudně u sebe je i pro vdanou ženu vzhledem k tomu, co se s ní chystám provádět zcela nevhodná (a pro vdanou na stůl položenou ženu i co do cudnosti zbytečná) jsem zjistil, že mi něco ukradlo a sežralo osmou, devátou, desátou, jedenáctou a půl dvanácté hodiny.

Nejméně jeden přípondělník o zlodějích času tady už je, nicméně doba i základní výzkum pokročily za tu dobu daleko vpřed a chování chronofágů se podařilo v hrubých rysech popsat a klasifikovat. Podoba chronofágů samých ovšem dosud zůstává předmětem sporů a spekulací. Je vcelku dobře možné, že chronofágus samotný přijímá podobu, závislou ve značné míře na podobě a pravděpodobně i dalších charakteristikách jím obsazeného sklepa (či jiného funkčně identického prostoru), čímž si vytváří obranné mimikry proti odhalení.

Lze považovat za prokázané, že nový sklep chronofágy neobsahuje - spíše naopak, obsahuje velké množství tvorů, čas spíše vyvrhujících. Prostory, určené k přebudování na úchylovi tak milý funkční sklep se proto rodí mimořádně pomalu a obtížně a brodění se v závějích pomalu plynoucího nadbytečného času odebírá úchylovi nemálo sil. V odborné obci již zazněl i názor, že v tomto období je sklep již osídlen zárodečným vývojovým stadiem protochronofága (osídlujícím teritorium spolu s úchylem), majícícho v této vývojové fázi obrácený metabolismus času, domněnka ovšem dosud nedošla experimentálního ani teoretického potvrzení. Za prokázaný fakt je naproti tomu třeba považovat to, že časožrout osídluje vybraný sklep nejpozději v okamžiku, kdy je sklep prvně užit k zamýšlenému účelu. Existuje - pravda - alternativní teorie tvrdící, že ke kolonizaci sklepa chronofágem dochází již v okamžiku osazování sklepa prvními hračkami.

Nehledě na chronofágovu snahu se úchylečku podařilo přesvědčit o tom, že stud je zbytečný a pokud se vzdá, bude elektrifikována (Borgové prominou využití jejich motta). Souběžně se podařilo i ocenit práci úchylčiny babičky, která štrikuje opravdu fajnové punčocháče - pravda, s drobnou připomínkou, že punčocháče obvykle mají i klín a rozhodně nekončí v půli štíhlých stehen. Hmatetelným důkazem chronofágovy existence tak - kromě již zmíněných sežraných hodin - zůstávajá poznámka v todo listu o nezbytnosti ověřit a doplnit označení vlastních hraček. Mělo by to výrazně usnadnit a urychlit separaci hraček na vlastní-cizí, tedy proces v rámci vícečetných akcí vždy nespolehlivý a bolestivý.

Vyhledávání

Kdo je online

Celkem přihlášeno: 234 uživatelů
No members online
Členů: 0 / Hostí: 234

Nejnovější uživatelé

  • Frfafel
  • PragueMate
  • 5Z28BA7 Thank you for signing up - it was amazing and delightful, wishing you all the best and much success. www.apple.com dsaqwrqw
  • Jiří
  • 11591159altara