Už to mám!
Hrr. Hrrr.
Nejdřív musí dotyční ZETŽET, ODKLIKNOUT toho, že navštívili něco poučného,(profil pana XY, jenž sděluje něco o BDSMáctvu zleva), bibliotéku v níž bude číhat článek ukazující BDSMáctvo zprava, aby dotyčný ZETŽET,mohl dostat něco třeba z obrazárny.
Hr.Hrrr.
Já Ví je to jako 11 října v 12 nul nu.,(teprve 12 října v 5 nul nul ráno, teprve 12 října roku 1492 bylo zvoláno TERRA TERRA,-byl to ostrov
Walking, dřív Trinidat, dřív San Salvatore-SVATÝ SPASITEL na Bahamách, jenž překřížil cestu Christo Balu Colonovi-čili židovi Kolumbovi),
(11 října viděli plavci jen polomlhavé znamení JEDNOHO PTÁKA NA ZEMI, znamení blížící se země).
Hr.Hrrr.
Já vím je to jen jako 11 října v 12 nul nul,ještě je zde plno mlhy a víc než mlhy a víc než neznámých činitelů, jenž ovládají svět zvaný za:
Mikroskopické dělení České BDSM a v tomto dělení, ni v blízku ni v dáli není vidno řešení, čili ukončení mikroskopického dělení.
A já místo abych byl opatrný v té mlze, tak hrrr na to.
Jenže mne to mikroskopické rozdělení Českého BDSMáctva, také užírá.
Ono by to logicky odpovídalo, současnému stavu FC, a jeho (FC) různých funkcí, linků či palců nahoru, či jak se to svinstvo jmenuje.
Tak na (FC) koťe, běžně nejdříve navštěvuješ palce nahoru a pak autora a zde to dělat nechceš?Nejdříve navštiv palec dolů,zde to je
mučedník, jenž obětoval svůj profil na odkazy na zajímavé merity a alfy omegy, mnoha jiných Českých BDSMserverů.
Né v odkazy.
Co s odkazy.Člověk zvyklý na palce nahoru na (FC)(já kanoid nevím jak se to tam značí úspěšnost, asi palci né?),v suchopárném odkazy na
WWW.BDSM
VÍTR.CZ NIC HLEDAT NEBUDE.
Nesuchopárné odkazy, na zdejších Českých běžných BDSMáckých serverech nahrazující(ty nesuchopárné odkazy )nahrazující ony palce nahoru a linky na FC.
YKS MOŽNOSTÍ.
Místo vložte kod BLB555BLKA, ZODPOVĚZTE OTÁZKU KDE JSTE U KRÁLE SERVERU.
Král serveru je jen jeden a to dle mne(kanoida), je to ten řádek ta mapa kde se na serveru nalézáte.VIZ: NAHOŘE JSTE ZDE.
(Ten řádek je i dole).
Když si někdo uvědomí kde je tak se i rozhlídne.
YKS možností jak z tím naložit, vše v mlze, stále ještě 90% nejasností, strach jak to dopadne.
Ale já to ze sebe hrrr, vyhrkl.